Reč je o dvoch krásnych krajinách, ktoré by bolo škoda premeškať navštíviť ešte toto leto! Cestná kancelária Globtour vám ponúka tie najkrajšie pobyty v týchto dvoch úžasných krajinách. Výhodné ceny vás určite neobídu. Dostanete tie najlepšie pobyty za naozaj fantastické ceny! Vôbec nepreháňame – veď sa presvedčte na vlastné oči.

Vy však stále netušíte o ktorých krajinách hovoríme?

Krajina z Balkánu – ktorú máme na mysli?

Krajín na Balkáne je roztrúsených až až. V prvom momente vás napadlo isto Chorvátsko so svojim nádherným čistým morom a krásnymi kamennými plážami. My však myslíme úplne inú krajinu. Krajinu, ktorej hlavné mesto je Tirana. Ste dobrý v geografii? V tom prípade by ste mali vedieť, že máme na mysli práve Albánsko – krajinu, ktorá je pred veľkým návalom turistov ešte ukrytá. Stačí sa poprechádzať v nových dovolenkových destináciach a budete očarení. Krásne nové hotely, čisté ulice, na ktorých nenájdete pomaly ani jednu smietku! Albánsko nie je komerčne propagované miesto na trávenie dovolenky, avšak ponúka toľko bohatých historických krás, ktoré nesmiete nechať ujsť vášmu zvedavému zraku. Zbaľte sa na last minute dovolenku do Albánska! Zaručene neoľutujete strávené chvíle v tejto krajine.

Aká je to však krajina, ktorá sídli na dvoch kontinentoch? Neviete si žiadnu vybaviť? My vám to prezradíme.

Krajina sídliaca na dvoch kontinentoch – existuje vôbec taká?

Predstavte si, že áno. Nie je to nikto iný ako Turecko – islamská krajina, ktorá má európsku a ázijskú časť. Predeľuje ju Bosporská úžina, Dardanely a Marmarské more. Odporúčame vám navštíviť práve mesto Istanbul, v ktorom uvidíte bohatú kultúru islamu. Nádherné mešity si nesmiete nechať ujsť! Kedysi sa nazýval Carihrad alebo Konštantínopol. Určite ste tieto názvy počuli aspoň raz. Pri návšteve Turecka nezabudnite navštíviť aj hornatú východnú časť Turecka – tam uvidíte krásne rieky Eufrat a Tigris! Oku lahodiace! Nečakajte a bežte do Globtour vybrať si zaujímavý last minute do Turecka!

Na dovolenku beriete aj svoje detičky. Čo tak im zobrať na cestu nejaké hračky, pri ktorých im čas strávený cestovaním rýchlejšie ujde?

Hračky do cesty

Pribaľte svojim drobcom aj hračky, ktoré im pomôžu skrátiť si čas pri cestovaní. Detičky bývajú častokrát nervózne a neposedné. Prečo im nekúpiť parádnu hračku z hrackarstvo.eu? Doprajte svojim deťom peknú hračku, ktorú si obľúbia a budú ju brať všade so sebou.