Ak ste tent rok nestihli letnú dovolenku, ale napriek tomu chcete ísť niekam si oddýchnuť a načerpať novú energiu, nemusíte chodiť ďaleko. Stačí, ak si pozriete na internete výhodné pobyty do kúpeľov a doprajete sebe, i partnerovi relax v podobe liečivých procedúr a skvelého saunového sveta.

Wellness pobyty

Odporúčame vám vyhľadávať lacnejšie wellness pobyty, ktoré vám termínovo, ale aj cenovo budú vyhovovať. Musíte myslieť na to, že poskytovatelia wellness pobytov majú dané termíny a obmeny dátumov nie sú možné. Vy sa musíte prispôsobiť na daný termín a podľa toho vyberať. Usporiadané sú od najlacnejšieho wellness pobytu po najdrahší wellness pobyt, takže sa nemusíte báť, že by ste si nevybrali žiaden súci a ešte k tomu lacný pobyt.

Lokalita

Slovensko, ako jedná z mála krajín Strednej Európy, patrí ku krajinám, ktoré majú bohatý výskyt termálnych vôd. Takýto dar by bolo škoda nevyužiť a svoje o tom vedeli už v minulom storočí.

Ak chcete ísť do kúpeľov, nemusíte sa báť, že by ste museli cestovať cez pol Slovenska. V každom kúte našej krajiny nájdete prekrásne kúpeľné mesto s krásnym okolím – nádhernou prírodou a skvelými historickými pamiatkami. Ak milujete hory, vyskúšajte pobyt v kúpeľoch Brusno, ktoré sa nachádzajú na rozmedzí Slovenského Rudohoria a Nízkych Tatier.

Okrem týchto kúpeľov vám odporúčame navštíviť Bojnické kúpele, Bardejovské kúpele a „Teplické kúpele“ – Trenčianske, Turčianske, Sklenné, Rajecké Teplice.

Krásne okolie

Ak vás okrem vychutnávania wellness procedúr zaujímajú aj voľnočasové aktivity v okolí, vyberajte si pobyt v kúpeľoch, ktoré vám poskytnú priestor na športové aktivity, ktoré práve vy obľubujete. Ak často chodievate do prírody a nosievate si ďalekohľady na pozorovanie zveri, odporúčame spomínané kúpele Brusno, Rajecké Teplice, ale aj Sklenné Teplice.

Ak chcete ujsť pred chladnejším jesenným počasím a túžite si oddýchnuť od povinností, odporúčame rezerváciu wellness pobytu. Jeseň je ako stvorená na oddych v termálnych vodách a na prechádzky v prírode.