Gerlachovský štít by chcel zdolať takmer každý z nás. Nie vždy každý sa dokáže dostať až do takých nadmorských výšok. Chceli by ste si splniť sen a vystúpiť na Gerlach už túto sezónu? Máte jedinečnú možnosť. Sliezsky dom vám okrem ubytovania ponúka výstup na najvyšší vrchol v slovenských Tatrách. Chcete sa dívať na Slovensko z výšky? Chcete ísť až tak vysoko, kde sa bárskto len tak hocikedy nedostane?

Nepremeškajte možnosť vyliezť až na strechu Slovenska. Miesta sa rýchlo míňajú a práve preto ak to chcete na vlastnej koži zažiť ešte tento rok, choďte na stránku sliezskydom.sk a zajednávajte si nezabudnuteľný výstup na Gerlachovský štít. Buďte najlepším slovenským kamzíkom. Zažite to, čo nikto okolo vás ešte nezažil!

Mikina aj na vysokohorskú turistiku

Na vysokohorskú tatranskú turistiku si nezabudnite zobrať dobrú výbavu. Behať v plavkách a žabkách po vysokohorských terénoch nie je dobrý nápad. Je to hotová sci-fi. Čo keby ste sa vyzbrojili dobrými nábojmi a zatočili s vrtkavým vysokohorským počasím? Vyberte si nepremokavé mikiny Under Armour. Obávate sa cien? Nemusíte sa. Na eshope mfit.sk dostanete značku a kvalitu zároveň. Vyberajte si peknú značkovú mikinu aj na seba.

Nočné videnie

Okrem mikiny by sa vám do príručnej batožiny hodilo aj výkonnejšie nočné videnie. Je lepšie mať prehľad okolo seba akonáhle sa trošku zotmie. Ľahko by sa vám mohol stať úraz. Myslite na svoju bezpečnosť čo najviac ako sa dá. Objednávajte si nočné videnie z eshopu armory.sk. Uvidíte, že budete veľmi radi, že ste ho mali pri sebe počas turistiky.