Bolesť chrbta je nepríjemná záležitosť. Zlé je na tom, že nikdy neviete, kedy vás zloží. Ak ste dobrá duša a pomáhate susedovi preniesť ťažký gauč, stačí ho zle chytiť a sekne vás v chrbte ani neviete ako. Ak máte sedavé zamestnanie, môže sa bolesť do vašej chrbtice zakrádať celé dni, nenápadne krok po kroku, bez toho, aby ste si to všimli a zrazu je tam. Tiež vám môžu prechladnúť kríže, keď zafúka prvý jarný vietor a bolesť je na svete. Ako sa účinne zbaviť bolesti?

Nespoliehajte sa na lieky, tie iba na chvíľu potlačia bolesť, ale neodstránia príčinu. V prípade, že vás seklo a neprešlo vám to ani po pár sprchách a dňoch, je čas vytiahnuť ťažší kaliber. Vyskúšajte wellness pobyty - horúca voda uvoľní stuhnuté chrbtové svalstvo, vaša chrbtica nebude vo vode taká zaťažená – Archimedove zákony platia pre každého rovnako, žblnkot a tlak vody vám pomôžu uvoľniť sa viac ako v sprche. Po takejto wellness kúre by po bolesti nemalo byť ani stopy a váš chrbát bude vo forme ako nikdy predtým.

V prípade, že ide o niečo vážnejšie, dokonca váš lekár vám povedal, aby ste zvážili liečivé termálne pramene, potom si vyberte Rajecké Teplice. Už Juraj Thurzo v roku 1610 objavil ich liečivú silu. A Thurzovci vedeli, čo je dobré. Teplota termálnych prameňov sa pohybuje od 37°C do 39°C, takže nebudete mať pocit, že vás chce niekto zaživa uvariť . Navyše odborníci vám ochotne poradia, ako správne chrbát precvičiť a po vašom pobyte, ktorý vás zbaví bolesti, si budete môcť, čo môcť – musieť, dopriať oslavu.

Zbaviť sa bolesti chrbta je dobrý dôvod otvoriť si fľašku ešte lepšieho vína. Ak ste nákup vína v obchode považovali za ťažšiu maturitu, vyberte si zo širokého sortimentu vín v eshope. Nebudete nakupovať už len podľa toho, či sa vám páči etiketa na fľaši. V pohodlí domova si prečítate, ako víno chutí a nedovolíte pokaziť oslavu fľaši vína, ktoré vám nechutí, lebo ste sa o ňom v supermarkete nič nedozvedeli.