Máte radi netradičné zážitky, ktoré si zapamätáte do konca života? A čo výšky, nemáte s nimi problém? Ak totiž obľubujete fascinujúce zážitky a nevadia vám výšky, máme niečo pre vás.

skvely zazitok pre vsetkych ktori sa neboja vysokAutor: Ground Picture / Shutterstock.com

Toto musíte zažiť

Možno už tušíte, že pôjde o zážitkový let lietadlom. Vedzte, že ide o úžasný zážitok a to nielen pre milovníkov výšok a adrenalínu. Samozrejme, nemôžete mať z lietania a výšok panický strach. Ak toto však nie je váš prípad, rozhodne by ste mali takýto zážitkový let vyskúšať.

Takáto skúsenosť je totiž oveľa viac, ako si možno myslíte, odlišná od letu bežným dopravným lietadlom na dovolenku. Keďže sa letí v oveľa nižšej výške, môžete si krásy krajiny plynúcej pod vami naozaj vychutnať.

Takýto pohľad z vtáčej perspektívy vás zaručene nadchne. A to aj v prípade, že by ste leteli „len“ ponad okolie vášho bydliska. Z výšky totiž všetko vyzerá úplne inak a rozhodne je zaujímavé vidieť svoje bydlisko, či iné vám známe miesta takto „z nadhľadu“.

Skvelý zážitok pre vás alebo aj ako darček

Výhodou je, že takýto zážitkový let si môžete dopriať v každom ročnom období. Vďaka tomu sa oplatí si takýto let zopakovať a to aj v rovnakej oblasti, v ktorej ste už leteli, keďže krajina vyzerá v každom ročnom období inak.

Určiť si môžete aj dĺžku letu podľa toho, koľko toho chcete vidieť, prípadne podľa toho, aký je váš rozpočet. Spolu s možnosťou (za vopred dohodnutých podmienok) vybrať si letisko, z ktorého sa bude letieť, ide o naozaj variabilný zážitok.

Zážitkový let lietadlom je tak aj skvelý darček pre ľudí, ktorí radšej ako veci dostávajú práve zážitky. Nie je to až taká dávka adrenalínu ako napríklad tandemový zoskok, čiže je vhodnejší pre širšiu škálu ľudí. Samozrejme, nemôžete takýto zážitok darovať niekomu, kto zo strachu nesadne do lietadla, ale mimo ľudí trpiacich aviofóbiou je to naozaj dobrý darček.