Konečne dovolenka! Júnové slnko začína neznesiteľne pražiť, s partnerom sa vám podarilo vybaviť dovolenku na rovnaký termín a deti do vás už týždeň hučia, kedy pôjdete konečne k moru. Last minute je pre vás jasná voľba, zbalíte celú rodinu a idete na lov zájazdu najlepšieho pre vašu rodinu. Vy chcete letieť, partner sa toho bojí, dcéra chce piesočnú pláž, syn zase kamienky. A vám z toho všetkého šedivejú vlasy. Lebo sa musíte rozhodnúť v priebehu pár hodín, tak, aby ste sa na dovolenke nemuseli pozerať na žiadnu odutú tvár. To je nadľudský výkon.

Ušetrite si nervy, na šedivé vlasy ešte máte čas. V pokoji si sadnite s rodinkou k ponuke zájazdov. A vyberte si svoju vysnívanú dovolenku, ktorá vyčarí úsmev na tvári každého člena rodiny. Rezervujte si dovolenku už dnes a nielen, že vám nepribudnú šedivé vlasy, cena vás poteší podobne ako pri last minute a nebudete v napätí, či dostanete last minute zájazd alebo strávite leto na Liptovskej Mare.

Prechádzka po pláži, Kalábria, Taliansko

Ak je rodinná rada nerozhodná a nevie si vybrať, či Grécko alebo Taliansko, cestovná kancelária Tip Travel vás ochráni od zbytočných hádok. Ako to chce dokázať? Odpoveď je: Kalábria. Región na úplnom juhu Talianska, ktorý je výnimočný tým, že nie je typicky taliansky. Ruka v ruke si tam spolu kráčajú grécka a talianska kultúra a architektúra. Využite novinku v našej ponuke a ochutnajte magické vône najjužnejšieho regiónu Talianska, ktorý vás uchváti svojou krajinou, klímou a krásnymi mestami.

Dámy, ak rozmýšľate, či zvoliť dvojdielne alebo jednodielne plavky, vyberte si tie, ktoré odhalia viac. Slnko v Kalábrii vás s radosťou a nadšením oblečie do bronzu. Doprajte slnko radosť, dajte si dvojdielne plavky a buďte krásne opálená. Pánom odporúčame zase jednodielne plavky, ale čo odporúčame úplne všetkým – poriadne sa natrite opaľovacím krémom. Bola by škoda pokaziť si úžasnú dovolenku spálenou kožou.