Večné mesto, do ktorého vedú všetky cesty. Hovorí sa, že keď uvidíte krásu Ríma, už môžete zomrieť. Hoci umierať asi chcieť nebudete chcieť, krása hlavného mesta Talianska vám minimálne vyrazí dych. Intímna otázka pre vás, ak všetky cesty vedú do Ríma, už vás tam vaša cesta zaviedla? Že nie? Chyba! Najvyšší čas to napraviť.

V ponuke sú letenky do celého sveta, prečo si nevybrať tú do Ríma? Z Bratislavy tam priletíte za 1h 40m. To je len o desať minút dlhšie ako z Bratislavy rýchlikom do Trenčína. Koloseum, Vatikán, Hadriánov val, Pantheon, Piazza di Spagna je len päť dôvodov, pre ktoré sa tam oplatí ísť. Ostáva ešte tisíc ďalších nenapísaných. A to teraz nie je reč o neopísateľnej atmosfére, ktorá vás vcucne a nebude chcieť pustiť. Čo poviete na víkend v Ríme? Viac ako lákavé, áno.

rim-diŠpanielske schody, Rím

Ak ste rozhodli stráviť víkend v Ríme budete potrebovať ubytovanie. Aj keď je Rím nádherné mesto, spať pod holým nebom, nie je najlepší nápad. V Ríme je viac ako 5000 hotelov a hostelov. Preklikať všetky a nájsť to, ktoré vám najviac vyhovuje, to by ste boli zrelý na blázinec. Ponúkame ubytovanie v Ríme, ktoré vás ušetrí od hodín scrollovania a hľadania vhodného hotelu. V ponuke sú hotely, pre menej náročných až po tých, ktorí sa nechajú radi rozmaznávať. To, že si z našej ponuky vyberiete, je isté ako to, že cez Rím preteká rieka Tiber.

Hovorí sa, že Miláno je mestom módy, ale praticky je celé Taliansko štátom módy. Rím vôbec nezaostáva, preto, dámy, si prezrite najširší sortiment kabeliek a jednu si do Ríma kúpte. Lebo potulky Večným mestom bez kabelky, do ktorej si môžete schovať lodičky, ktoré vymeníte za balerínky, odložiť fľašu s vodou či fotoaparát, je samovražda. A nezúfajte, v Ríme prikúpite svojej kabelke ďalšiu peknú kamošku do zbierky. Veď Rím je tiež mesto módy!