Táto mohutná rieka preteká Dolným Saskom – cez spolkovú krajinu. Na nej sídli nádherné mesto plné rôznych atrakcií – mesto Hannover. Chystáte sa zbaliť veci a vyraziť sa spoznávať toto prekrásne nemecké mestečko? Neváhajte a zbaľte celú rodinku a choďte si užívať ničím nerušené voľné chvíle.

Neviete však, kde máte hľadať letenky do Hannoveru za dobré ceny? Predsa len plánujete zobrať celú famíliu. Nepotrebujete minúť celú výplatu len na letenky! Čo vám potom ostane na pobyt? Nevšímajte si predajcov s drahými letenkami, zaostrite zrak na pelikan.sk! Žiadny vták v zoo, ale internetová stránka!

Prečo by ste mali navštíviť Hannover s rodinkou?

Máte vy a vaše deti radi zelené záhrady? Radi by ste boli obklopení prírodou niekde na výlete v zahraničí? Hannover je ideálne miesto na relaxáciu po parkoch a zelených trávnatých porastoch. V Hannoveri je typická aj zoologická záhrada bohatá na všetky druhy zvieratiek. Vaše detičky si prídu na svoje, verte, že ich nebudete môcť odtrhnúť od zvieratiek v ohradách! Predstavte si výlet cez leto. Krásne slnečné počasie, prechádzky nielen po zoologickej ale aj po botanickej záhrade. Niečo úžasné – môžete tam stráviť aj hodiny, krásny park vám umožňuje zrelaxovať a nechať oddýchnuť si svoje nožičky.

Pre vás bude zaujímavou atrakciou prechádzať sa po takzvanej Červenej línii. Čo to je? Je to línia ktorá vás prevedie po najznámejších atrakciách Hannoveru. Možno vás aj zavedie k známej radnici – Neues Rathaus, ktorá pochádza zo začiatku 20. storočia. Kochajte sa! Z vežičky tejto radnice budete mať nádherný výhľad na celé mesto.

Cestovanie lietadlom? Jedine cez Air Berlin!

Pre cestovanie s rodinou vyskúšajte jedine rýchle lietadlá od spoločnosti Air Berlin! Vaše detičky ale aj vy sa v nich budete cítiť pohodlne. Letenky na Air Berlin nájdete na pelikan.sk. Check – in je dokonca až 30 hodín! V kľude sa môžete vybrať na letisko skôr, nikdy neviete, možno vám detičky budú štrajkovať.

Pred odcestovaním na letisko by ste si mali dať lahodnú kávu, ktorá vás nabudí pred letom do Hannoveru.

Káva, ktorá vás nabudí pred odletom

Kávu arabica z bôbov kávovníka arabského nájdete jedine na stránke cafepoint.sk. Nabudí vás až tak, že zvládnete dlhšie čakanie na letisku a k tomu nervózne deti. Neuveríte, ale dá vám veľa energie a pritom nie je vôbec škodlivá. Pochádza až z ďalekej Etiópie! Prečo by ste ju aj vy nemohli mať doma?