Oddych na wellness pobyte s milovanou osobou a navyše s krásnym výhľadom na hory ponúka viacero hotelov. Jeden hotel však jednoznačne dominuje. Jedná sa o hotel, ktorý nájdeme v prekrásnom prostredí osady Podbanské na rozhraní Západných a Vysokých Tatier.

Aj keď osada Podbanské spadá pod Pribylinu a pod mesto Vysoké Tatry, máte pocit, ako by sa nachádzala mimo všetkého ruchu typického v posledných rokoch pre Tatry.

Tatry sú preplnené, ale ak hľadáte pokoj v krásnej prírode, odporúčame vám ho hľadať práve v osade Podbanské.

Lacnejšie pobyty pre dvoch

Ak sa vám zdajú hotely a pobyty v Tatrách príliš drahé, skúste si počkať na výpredaj pobytov pre dvoch. Vtedy sa budete musieť prispôsobiť termínom. Presvedčiť vás ale môžu výrazne nižšie ceny.

Pobyty pre dvoch pomôžu vám, ale i vašim blízkych trošku zregenerovať.

Ak sa rozhodnete pre pobyty pre dvoch v hoteli Pieris, okrem toho, že si vychutnáte moderné wellness, pokocháte sa krásnym výhľadom na tatranský Kriváň.

Stačí si vyhliadnuť jeden akciový pobyt v tomto hoteli v Podbanskom a môžete sa spoľahnúť na dokonalý oddych.

Čo sa vám oplatí pozrieť v Podbanskom?

Ak sem zavítate za účelom oddýchnuť si a vychutnať si wellness, okrem oddychu v hoteli si spravte prechádzky aj do okolia. Stačí si požičať bicykel, v zime lyže a môžete si vychutnať dobré cyklotúry a dobrú lyžovačku neďaleko vášho hotela.

Odporúčame prechádzky do Tichej a Kôprovej doliny a nenechajte si ujsť krásny Kmeťov vodopád. Kúsok od vášho hotela nájdete Tri Studničky, odkiaľ vedie turistický chodník až priamo na Kriváň. Hovorí sa, že táto trasa je jednoduchšia ako tá, čo vedie od Štrbského Plesa.

Ak si chcete zašportovať, vyberte sa do Tichej doliny. Ak chcete poturistikovať, vyjdite si na Kriváň a navštívte aj Kôprovú dolinu, ktorá nie je preplnená davmi turistov a dokonale si v nej vyčistíte myseľ a prídete na iné myšlienky.