Letná dovolenka neznamená, že musíme ísť k moru ďaleko od nášho domova. Leto sa dá perfektne stráviť aj spoznávaním našej malej krajiny, ktorá má rôzne zaujímavé zákutia a miesta, ktoré sa oplatí navštíviť aj s deťmi.

Ak vám už dovolenkovanie pri mori príliš nevonia, poprípade si budete chcieť predĺžiť leto ešte teraz, vyberte sa spoznávať krásne miesta po našom Slovensku. Jedným krásnym a veľmi vyhľadávaným regiónom je Liptov. Podtatranská oblasť s významnou vodnou nádržou ponúka rôzne zaujímavé aktivity, najmä, čo sa týka turistiky.

Lacnejšie ubytovanie priamo v Mikuláši

Ak si ale chcete užiť krásy Liptova, nájdite si ubytovanie v Liptovskom Mikuláši. Ak si nájdete ubytovanie v Liptovskom Mikuláši, máte to na skok nielen do Vysokých, ale aj Nízkych Tatier.

Ubytovanie bude lacnejšie, ako v podhorských oblastiach, kde sa sústreďuje veľa turistov. Navyše je väčšia šanca, že natrafíte na voľné izby.

Hotel Klar

Trojhviezdičkový hotel v Liptovskom Mikuláši, ktorý sa volá Klar, ponúka pekné moderné izby aj pre tých náročnejších klientov. Má veľkú kapacitu, takže sa nemusíte báť, že vám nebude poskytnuté ubytovanie, ak prichádzate ako väčšia skupina. Čo sa týka parkovania, nemusíte mať obavy, hotel má pre všetkých svojich hostí k dispozícii veľké parkovisko priamo pri hlavnej budove. Wifi pripojenie tu samozrejme nájdete, takže môžete byť v spojení so svojimi známymi, kedykoľvek budete chcieť. Hotel Klar je bezbariérový, čo výrazne uľahčí život rodinám so zdravotne postihnutým členom.

V hoteli vás čakajú aj chutné raňajky a celodenné menu, takže hlad vás určite nebude musieť trápiť. Pre deti je k dispozícii detský kútik a dospelí sa môžu vyblázniť pri biliarde. Súčasťou hotela Klar sú aj kongresové miestnosti s plným vybavením. Ak plánujete svadbu, svadobnú hostinu môžete pokojne zorganizovať aj v srdci Liptova v hoteli Klar.

Hotel Klar sa vám určite zapáči. Fasáda hotela je zrekonštruovaná, parkovisko strážene bezpečnostnými kamerami, izby sú zariadené dokonale a v interiéri vás zaujmú modernejšie drevené schody.

Ak si chcete vychutnať Liptov, zajednajte si ubytovanie v tomto hotel. Navštívte jedny a aj druhé Tatry a určite si nenechajte ujsť Kvačiansku a Prosiecku dolinu.